Kylling og forårsløg i wok næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød chilipeber
1 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 cm. Ingefær, frisk
2 spsk. Limesaft
   
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Koriander, frisk
   
  Tilbehør:
400 gram Nudler
   
Energi:
KJ total 10046 (2391 kcal)
KJ pr. Pers. 2511 (597 kcal)
Vægt ialt 1447 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 694 KJ (165 kcal)
Protein 14.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)