Jordbærsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
400 gram Jordbær, frost 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 2153 (512 kcal)
KJ pr. Portion 2153 (512 kcal)
Vægt ialt 593 gram
Vægt pr. Portion 593 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 21.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)