Lette pandekager 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  smør til panden
   
Energi:
KJ total 4496 (1070 kcal)
KJ pr. stk. 299 (71 kcal)
Vægt ialt 689 gram
Vægt pr. stk. 45 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 652 KJ (155 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)