Oksefrikasse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1250 gram Oksebov uden ben
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12998 (3094 kcal)
KJ pr. Pers. 2166 (515 kcal)
Vægt ialt 4110 gram
Vægt pr. Pers. 685 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 316 KJ (75 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)