Italiensk rullesteg med persille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Svinebryst. slag. rullesteg
1 bundt Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10214 (2432 kcal)
KJ pr. Pers. 2553 (608 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 969 KJ (230 kcal)
Protein 17.4 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)