Æblehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
20 gram Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 9977 (2375 kcal)
KJ pr. stk. 415 (98 kcal)
Vægt ialt 1014 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 983 KJ (234 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 35.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)