Forårsgryde med skinkestrimler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
100 gram Sukkerærter
60 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
250 gram Skinkeinderlår, afpudset Et helt skinkeinderlår vejer ca. 1500 gram afpudset.
1 tsk. Paprika, edelsuss
Jævning
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 5542 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 2215 gram
Vægt pr. Pers. 553 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)