De fire specier (Sønderjysk) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 21047 (5011 kcal)
KJ pr. Portion 21047 (5011 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Portion 1000 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2104 KJ (501 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 30.5 gram
Kulhydrat 51.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)