Kartoffelæggekage med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
600 gram Kogte kolde kartofler
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9331 (2221 kcal)
KJ pr. Pers. 2332 (555 kcal)
Vægt ialt 1694 gram
Vægt pr. Pers. 423 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 550 KJ (131 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)