Abemad med råcreme (frugtsalat) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
200 gram Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
200 gram Vindruer, grønne
200 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
200 gram Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
200 gram Kiwi, frisk 1 frisk kiwi vejer ca. 70 gram
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Råcreme:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13148 (3130 kcal)
KJ pr. Pers. 1643 (391 kcal)
Vægt ialt 2042 gram
Vægt pr. Pers. 255 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 643 KJ (153 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)