Fiskefad med torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
600 gram Torskefilet uden skind
   
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Rucolasalat
   
Energi:
KJ total 12071 (2874 kcal)
KJ pr. Pers. 3017 (718 kcal)
Vægt ialt 1980 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)