Havregryns/chokolade småkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 50 stk.
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12541 (2986 kcal)
KJ pr. stk. 250 (59 kcal)
Vægt ialt 659 gram
Vægt pr. stk. 13 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1903 KJ (453 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 25.2 gram
Kulhydrat 52.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)