Norsk strøsselkage (lille bradepande) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
  Marmelade (jordbær-solbær-hindbær-rabarber eller hvad man nu foretrækker)
   
Energi:
KJ total 17906 (4263 kcal)
KJ pr. Pers. 1492 (355 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 79 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1884 KJ (448 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 23.1 gram
Kulhydrat 56.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)