Pastasalat med radiser og agurk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Græsk yoghurt 10% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.25 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
6 Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
300 gram Pastaskruer
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8509 (2026 kcal)
KJ pr. Pers. 2127 (506 kcal)
Vægt ialt 933 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 26.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)