Kyllingefrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4194 (998 kcal)
KJ pr. Pers. 1048 (249 kcal)
Vægt ialt 983 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)