Mørbradfad med gorgonzolasauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
150 gram Gorgonzola
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 19083 (4543 kcal)
KJ pr. Pers. 4770 (1135 kcal)
Vægt ialt 3045 gram
Vægt pr. Pers. 761 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 626 KJ (149 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)