Æbler med ribsgele næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1225 (291 kcal)
KJ pr. Pers. 306 (72 kcal)
Vægt ialt 556 gram
Vægt pr. Pers. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 220 KJ (52 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 13.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)