Rabarbersovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
300 gram Rabarber, renset vægt
5 dl. Æblejuice
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Bouillonterning, fisk 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 1073 (255 kcal)
KJ pr. Portion 1073 (255 kcal)
Vægt ialt 358 gram
Vægt pr. Portion 358 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 17.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)