Abemad med råcreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Abemad:
200 gram Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
200 gram Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
200 gram Vindruer, grønne
200 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
200 gram Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
200 gram Kiwi, frisk 1 frisk kiwi vejer ca. 70 gram
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Råcreme:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 12615 (3003 kcal)
KJ pr. Pers. 3153 (750 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 507 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 621 KJ (147 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)