Rosenkålspure næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3735 (889 kcal)
KJ pr. Pers. 933 (222 kcal)
Vægt ialt 1058 gram
Vægt pr. Pers. 264 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)