Torsk med smag næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
2 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
evt. Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
   
Energi:
KJ total 7924 (1886 kcal)
KJ pr. Pers. 1981 (471 kcal)
Vægt ialt 2905 gram
Vægt pr. Pers. 726 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 272 KJ (64 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)