Fersken pie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
   
Energi:
KJ total 7702 (1833 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 785 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 31.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)