Grøntsagsmoussaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Bechamel:
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
  Grøntsagssauce:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
   
Energi:
KJ total 4885 (1163 kcal)
KJ pr. Pers. 1221 (290 kcal)
Vægt ialt 3021 gram
Vægt pr. Pers. 755 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 161 KJ (38 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)