Pastasalat 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Pastaskruer
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
4 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1.5 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8274 (1970 kcal)
KJ pr. Pers. 2068 (492 kcal)
Vægt ialt 902 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 917 KJ (218 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 33.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)