Rytterkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 33424 (7958 kcal)
KJ pr. Pers. 2785 (663 kcal)
Vægt ialt 1923 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1738 KJ (413 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 52.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)