Karamelkage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 22 Pers.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
700 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Karamelglasur:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
180 gram Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 55251 (13155 kcal)
KJ pr. Pers. 2511 (597 kcal)
Vægt ialt 3398 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1626 KJ (387 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 24.5 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)