Ølkage med æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
500 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16540 (3938 kcal)
KJ pr. Portion 16540 (3938 kcal)
Vægt ialt 1420 gram
Vægt pr. Portion 1420 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1164 KJ (277 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 62.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)