Klejner 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.25 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
Kardemomme, stødt
   
Palmin
   
Energi:
KJ total 20930 (4983 kcal)
KJ pr. Portion 20930 (4983 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Portion 1520 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1376 KJ (327 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 56.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)