Bradepande pizza 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Fuldkornshvedemel
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Sauce:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Oregano, tørret
   
  Fyld:
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Medisterpølse. røget
15 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
25 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 15038 (3580 kcal)
KJ pr. Pers. 3759 (895 kcal)
Vægt ialt 2230 gram
Vægt pr. Pers. 557 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 674 KJ (160 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)