Pangasius næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.75 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Estragon, frisk
0.5 tsk. Karry
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 10678 (2542 kcal)
KJ pr. Pers. 2669 (635 kcal)
Vægt ialt 2497 gram
Vægt pr. Pers. 624 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 427 KJ (101 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)