Ovnbagte rodfrugter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
400 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
400 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Kålrabi (kålroe). rå
400 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
   
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Rosmarin, frisk
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 9636 (2294 kcal)
KJ pr. Pers. 1204 (286 kcal)
Vægt ialt 2917 gram
Vægt pr. Pers. 364 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)