Kylling med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 4554 (1084 kcal)
KJ pr. Pers. 1138 (271 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)