|
4 |
|
Kyllingefilet uden skind og ben4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
150 |
gram |
Bacon i skiver150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
|
2 |
dl. |
Vand2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
evt. |
Bouillonterning, kylling evt. Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
|
|
|
KJ total 4554 (1084 kcal)
KJ pr. Pers. 1138 (271 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 0.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|