Squash moussaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
  Kødsauce:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

500 gram Lammekød, hakket
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Oregano, frisk
4 spsk. Mynte, frisk
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Feta. 40+
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ostesauce:
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
   
Energi:
KJ total 9540 (2271 kcal)
KJ pr. Pers. 2385 (567 kcal)
Vægt ialt 2332 gram
Vægt pr. Pers. 583 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 409 KJ (97 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)