Makronkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 tsk. Mandelessens
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Glasur:
6 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
15 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
   
Energi:
KJ total 30070 (7159 kcal)
KJ pr. Pers. 2505 (596 kcal)
Vægt ialt 2020 gram
Vægt pr. Pers. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1488 KJ (354 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 56.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)