Solbærkage med sprød top næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
280 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
300 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
   
  Sprød top:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
120 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 27402 (6524 kcal)
KJ pr. Pers. 2283 (543 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 169 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1349 KJ (321 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 48.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)