Syltede blommer i rødvin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Blommer, friske
   
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 10777 (2566 kcal)
KJ pr. Portion 10777 (2566 kcal)
Vægt ialt 1802 gram
Vægt pr. Portion 1802 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 597 KJ (142 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)