Fisk i folie med grøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
   
  Fyld:
10 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Citronpeber
   
Energi:
KJ total 6206 (1477 kcal)
KJ pr. Pers. 1551 (369 kcal)
Vægt ialt 3200 gram
Vægt pr. Pers. 800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 193 KJ (46 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)