Lakseroulade med spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
15 skiver Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Helbladet spinat, frost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Dressing:
Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5917 (1408 kcal)
KJ pr. Pers. 739 (176 kcal)
Vægt ialt 1125 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 526 KJ (125 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)