Devonshire chicken næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
1300 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10023 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 5011 (1193 kcal)
Vægt ialt 2680 gram
Vægt pr. Pers. 1340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)