Brunchboller med havre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
25 gram Gær, frisk
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
180 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 14815 (3527 kcal)
KJ pr. stk. 740 (176 kcal)
Vægt ialt 1685 gram
Vægt pr. stk. 84 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 879 KJ (209 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 37.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)