Brunch røræg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3158 (751 kcal)
KJ pr. Pers. 789 (187 kcal)
Vægt ialt 524 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 602 KJ (143 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)