Kryddersild med creme fraiche næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
750 gram Marineret kryddersild Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Estragoneddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Peber, hvid
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 11569 (2754 kcal)
KJ pr. Pers. 964 (229 kcal)
Vægt ialt 1328 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 16.4 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)