Appelsinkylling med råstegt spidskål og kapers næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1800 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
8 spsk. Appelsinmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
6 spsk. Feta. 40+
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 15951 (3798 kcal)
KJ pr. Pers. 3987 (949 kcal)
Vægt ialt 4359 gram
Vægt pr. Pers. 1089 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 365 KJ (87 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)