Appelsinkylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
4 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 8266 (1968 kcal)
KJ pr. Pers. 2066 (492 kcal)
Vægt ialt 2340 gram
Vægt pr. Pers. 585 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)