Rødvinsmarineret oksemørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1400 gram Oksemørbrad, afpudset
   
  Marinade
5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Rosmarin, tørret
1 tsk. Peberkorn, sorte
   
  Sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Marinade 2 dl. heraf
1 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
Energi:
KJ total 14442 (3438 kcal)
KJ pr. Pers. 1805 (429 kcal)
Vægt ialt 2547 gram
Vægt pr. Pers. 318 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 567 KJ (135 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)