Rabarberpure næringsberegning

se opskriften her

Antal:
kg. 1 kg.
Ingredienser:
1000 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Rød frugtfarve
2 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
   
Energi:
KJ total 5325 (1267 kcal)
KJ pr. kg. 5325 (1267 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. kg. 1350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 394 KJ (93 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 23.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)