Æggekage med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5478 (1304 kcal)
KJ pr. Pers. 2739 (652 kcal)
Vægt ialt 1145 gram
Vægt pr. Pers. 572 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 478 KJ (113 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)