lakseroulade med kaviar næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
100 gram Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
150 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
250 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Tilbehør:
0.5 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 5001 (1190 kcal)
KJ pr. Pers. 833 (198 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 190 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 1.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)