Boller med havregryn og solsikkekerner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
10 gram Gær, frisk
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 12196 (2903 kcal)
KJ pr. stk. 609 (145 kcal)
Vægt ialt 1195 gram
Vægt pr. stk. 59 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1020 KJ (243 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 34.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)