Koldskål med flødeskum næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Evt. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5688 (1354 kcal)
KJ pr. Pers. 1422 (338 kcal)
Vægt ialt 1278 gram
Vægt pr. Pers. 319 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (105 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)